USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Літак Качинського міг розбитися через дзвінкі та смс-ки

12 Травня 2010 17:18
Польська прокуратура розглядає нову версію авіакатастрофи Ту-154 під Смоленськом - слідчі перевіряють, чи могли спровокувати трагедію мобільні телефони пасажирів, передає Newsru.
Як розповів газеті Rzeczpospolita генеральний прокурор Анджей Серемет, більшість мобільних на борту літака працювали в останні хвилини польоту. "По них розмовляли і надсилали SMS", - сказав Серемет. За його словами, слідчі вивчають близько 100 апаратів стільникового зв`язку.
Наразі необхідно з`ясувати, чи не спричинило використання мобільних впливу на роботу систем керування літаком, вважає прокуратура.
Слідство не відкидає жодної з технічних версій, сказав Серемет, попередивши, що це потребуватиме часу. "Тому закликаю до терпимості і стриманості в оцінці ходу розслідування", - підкреслив прокурор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
VSC Показати IP 12 Травня 2010 17:25
А на влияние НЛО не проверяли? Успех будет такой же, как от звонков и СМСок. Там системы посадки типа ИЛС не было вообще. Он садился в плотный туман пр двум радиомаякам. Какие звонки и СМСки? ВН опять бредятину перепечатываете.
Фахівець Показати IP 12 Травня 2010 21:43
"Літак Качинського міг розбитися через дзвінкі та смс-ки" треба лише добавити Путіна. один його дзвінок - і ніц Качинського

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus