USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На лівому крилі літака Качинського є сліди вибуху, - ЗМІ

9 Серпня 2017 16:29
Польська комісія, що займається повторним розслідуванням Смоленської катастрофи, заявила про сліди вибуху на лівому крилі літака.

Про це заявила речниця комісії Марта Пальонек, повідомляє Європейська правда з посиланням на RMF24.

"На останньому пленарному засіданні комісії 25 липня була узгоджена позиція щодо термінів та основних причин руйнування лівого крила Ту-154М", - заявила вона.

На думку комісії, "знищення лівого крила Ту-154М не було спричинено зіткненням з березою".

"Руйнування крила розпочалося перед березою, численні руйнування лівого крила літака Ту-154М мають сліди вибуху", - заявили у комісії.

Нагадаємо, літак Качинського розбився 10 квітня 2010 року, в густому тумані на підході до аеропорту Смоленська. Загинули 96 людей, у тому числі президент Качинський з дружиною, очільник польського центробанку, військові високопосадовці та депутати парламенту. Окремі комісії авіаційних експертів в Польщі і в Росії раніше назвали причиною катастрофи людські помилки за несприятливих обставин.

Росія не повернула Польщі важливі докази, серед яких бортові самописці і уламки літака.

Польська делегація прямувала на заходи з нагоди 70-ї річниці Катинського злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Через Показати IP 9 Серпня 2017 17:39
7 років знайшли сліди вибуху?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus