USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Лучан, які викрадали автівки, взяли під варту

31 Жовтня 2016 20:23
Двох жителів Луцька підозрюють у вчиненні крадіжок автомобілей та особистих речей, - інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

25-річного, тричі до цього судимого лучанина підозрюють у вчиненні крадіжок та незаконному заволодінні транспортним засобом (кримінальні правопорушення, передбачені частиною 2 статті 185, частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України).

Зранку 10 вересня 2016 року нетверезий зловмисник украв у свого товариша по чарці планшет марки «BRAVIS» вартістю 2000 гривень. Увечері наступного дня він викрав велосипед вартістю 1200 гривень із під'їзду будинку на проспекті Молоді у Луцьку. Попри те, що 13 жовтня йому було оголошено про підозру у вчиненні цих крадіжок, зранку 24 жовтня він незаконно заволодів автомобілем марки «ВАЗ 2108», але його затримали працівниками патрульної поліції.

Наразі молодику оголошено про підозру у вчиненні і цього злочину й ухвалою слідчого судді Луцького міськрайонного суду застосовано щодо нього запобіжний захід - тримання під вартою на 60 днів.

Так само перебуватиме під вартою 60 днів і 18-річний уже судимий до цього лучанин, який увечері 20 жовтня 2016 року незаконно заволодів автомобілем марки «Опель Фронтера», припаркованим на вулиці Гірній у Луцьку. Йому уже повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину, який він скоїв, перебуваючи на іспитовому строці. До того ж, у суді розглядається ще одне кримінальне провадження щодо нього – про обвинувачення у умисному середньої тяжкості тілесному ушкодженні.

Відтак, обох лучан взято під варту, аби унеможливити вчинення ними нових злочинів. Досудові розслідування в кримінальних провадженнях щодо них тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павлік н. Показати IP 1 Листопада 2016 21:30
В Рафаловку їх, каміння смикати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus