USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка обікрала камеру схову в луцькому гіпермаркеті

15 Липня 2013 12:55
У Луцькому міськрайонному суді Волинської області розглянули кримінальне провадження про обвинувачення лучанки, яка обікрала камеру схову в гіпермаркеті, - інформує «Під прицілом».
Зокрема, обвинувачена, знаходячись в приміщенні гіпермаркету «Там-Там», що розташований у Луцьку, обікрала камеру схову. Жінка взяла у неповнолітнього ключ від камери зберігання особистих речей та поцупила дитячі кросівки «Puma».
Допитана в судовому засіданні обвинувачена свою вину у вчиненні інкримінованого злочину визнала повністю. Лучанка стверджувала, що завдані матеріальні збитки відшкодовані повністю.
Відтак, суд засудив зловмисницю визнати винною у вчиненні злочину, передбаченого ст.185 ч.3 КК України та призначити покарання у виді 3 років позбавлення волі. Однак на підставі ст.ст.75,76 КК України жінку звільнили від відбування призначеного покарання, якщо вона упродовж іспитового терміну тривалістю 1 рік не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман Показати IP 15 Липня 2013 17:23
Круто!!!! За кросовки.
вольдемар Показати IP 16 Липня 2013 08:39
Я десь місяць назад теж без мало що не ,обікрав, камеру схову у вищевказаному супер мега маркеті а діло було так... звично прочекавши пів години щоб звільнилась якась ячейка я похапцем запхав свій пакет та пішов по хліб, повернувшись ключом на якому було дві цифри відкрив свою ячейку та виявив там замість свого пакету жіночу сумку.... а проблемка виявилась в затертих циферках та ключах які виявляється можуть відкрити будь що.... ось зараз сиджу і думаю а якби в ту хвилину прийшла та жіночка ячейку якої я так успішно ,зламав, то певно і я б зараз рахувався злочинцем....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus