USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанка, яка побила матір, таки понесе кримінальну відповідальність

9 Жовтня 2013 11:11
46-річна лучанка впродовж півтора року зобов’язана відбувати покарання у вигляді виправних робіт із відрахуванням в дохід держави з її суми заробітку 20%.

Апеляційний суд Волинської області залишив без змін вирок Луцького міськрайоного суду щодо громадянки, яка побила свою матір. Завдяки втручанню прокуратури міста Луцька донька, яка побила свою матір, таки понесе кримінальну відповідальність, - повідомили у прес-службі прокуратури міста.

Так, у червні минулого року в чергову частину Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від лучанки, яка стверджувала, що її побила власна донька.
Дільничим інспектором ВДІМ Луцького МВ УМВС України у Волинській області було винесено постанову про відмову в порушенні проти неї кримінальної справи. Втім, заступник прокурора міста її скасував та порушив за даним фактом кримінальну справу.

Під час проведення досудового розслідування процесуальне керівництво у якому здійснювалось прокуратурою міста, було зібрано достатньо доказів, які вказували на вину затриманої. Тому, згідно з вироком Луцького міськрайонного суду, 46-річна лучанка впродовж півтора року зобов’язана відбувати покарання у вигляді виправних робіт із відрахуванням в дохід держави з її суми заробітку 20%.

Не погодившись з вироком суду, засуджена подала апеляцію.
Між тим, ухвалою Апеляційного суду області вирок Луцького міськрайонного суду залишено без змін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus