USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучанин жартома вкрав пакет, у якому було 20 тисяч

21 Жовтня 2013 11:48
Лучанин серед білого дня хотів налякати знайомого, а натомість пограбував стороннього чоловіка. Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив спритнику покарання – два роки позбавлення волі. Про це повідомили у СЗГ УМВС Волині, - інформує «IA ZIK».
Спритник, перебуваючи на автостоянці, що розташована поблизу ринку в Луцьку, вирвав з рук чоловіка поліетиленовий пакет, який він тримав у руці. У згортку було 20 тисяч гривень.

Згодом, спілкуючись з правоохоронцями, свою вину у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, він не визнав, оскільки не мав на меті відкрито заволодіти чужим майном. Мовляв, побачив на автостоянці чоловіка і подумав, що це його знайомий. Вирішив його налякати, тож підійшовши ззаду, потягнув за пакет, який той тримав у його руках. Коли почув голос потерпілого, то зрозумів, що це не його знайомий, злякався і почав втікати.

Однак далеко йому втекти не вдалося. Через кілька метрів він спіткнувся і впав. Затримали його громадяни, котрі стали свідками злочину, а відтак передали правоохоронцям. Зрештою, злочинні наміри спритника підтвердили вилучені записи із камер відеоспостереження.

Оскільки злочин не був доведений до кінця з причин, що не залежали від його волі, дії спритника перекваліфікували з частини 1 статті 186 на частину 2 статті 15 і частину 1 статті 186 Кримінального кодексу України.

Таким чином, чоловіка визнали винним і призначили покарання у вигляді двох років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus