USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі прикордонники виявляють підозрілих осіб

27 Квітня 2014 11:47
Зважаючи на напружене становище в Україні, начальник штабу Луцького прикордонного загону Олег Шевченко доповів про становище на державних рубежах, інформує «Волинська газета».

Підполковник не став приховувати, що кількість прикордонних нарядів значно збільшена, підвищено службове навантаження на вартових. Аби ущільнити українську межу, Держприкордонслужба активно залучає громадські формування і особливу подяку адресує «Самообороні». Адже її члени – це колишні військовики, афганці, люди, які пройшли армію та відповідний вишкіл.

– Аби не пропустити на нашу теритрію підозрілих осіб, ми більш ретельно перевіряємо і транспорт, і пасажирів, «прочісуємо» територію зеленого кодону,– перелічив Олег Шевченко.

Проте не менш важливу роль в охороні рубежів відводять прикордонники й цивільному населенню. Задля цього Держприкордонслужбою, СБУ, МВСУ організована активна пропагандистська робота. Вона пов’язана з виявленням на прикордонній території підозрілих осіб.

– Якщо ви помітили такого незнайомця, негайно інформуйте в місцеві органи влади (сільраду, райдержадміністрації тощо), міліцію, ДПСУ, – закликає начальник штабу Луцького загону. – А щоби екстремістам і сепаратистам не повадно було захоплювати державні установи чи військові частини, попереджаємо: такі об’єкти не просто охороняються: в разі нападу чи загрози нападу нам дозволено застосовувати вогнепальну зброю!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 27 Квітня 2014 12:20
проти власного народу зброю вам теж дозволено застосовувати???? по якому принципу буде відбір у кого стріляти????? щось коли у вас на плацу данильчук відбирав амуніцію такого запалу в очах не було.....
Лучанин до Анонім Показати IP 27 Квітня 2014 22:06
Ти, Анонім, якщо не розбираєшся, то розкажу. Зброю ваш пан Данильчук забирав у ВВ, а це прикордонний загін!
Ір Показати IP 27 Квітня 2014 12:39
Ти Олеже,давай не розповідай.Зброю він буде застосовувавти,таких розумних як ти "зелені чоловічки" обдурять в 2 секунди.Мало того,що ти сам втечеш як миша з Білюком коли запахне небезпекою.Ти мені скажи,куди тобі запхати 200 наказ,якщо перед штурмом твого загону перед військовими пустять вагітних жінок? Давай-но краще вивертайте з Сашком Білюком кармани....
мер Показати IP 27 Квітня 2014 13:09
потрібно занятися контрабанбою цигарок,та відкати у 10000тис $ СБУ в області, і начальникам застав, і так далі потрібно зятися їми поповній!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus