USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Луцькі прикордонники затримали контрабанду цигарок у мішках із коріандром

8 Вересня 2009 10:00
Вчора, 7 вересня, приблизно о 04.00, у міжнародному пункті пропуску «Ягодин-автостанція», що на Волині, на виїзді з України для проходження прикордонно-митного контролю прибув вантажний автомобіль марки «Рено Магнум» української реєстрації під керуванням 35-річного українця. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Автомобіль рухався із міста Херсон до Німеччини в місто Гамбург із вантажем 800 мішків подрібненого кореню коріандру. Прикордонний наряд із огляду транспортних засобів виявив пошкодження пломби на причепі автомобіля. Начальник Луцького прикордонного загону під час проведення спільного із митниками поглибленого огляду вантажу, у мішках із коріандром виявив майже 29 тисяч пачок цигарок марки LM та West.
 
Як інформує начальник прес-служби, прес-секретар начальника загону майор Олег Личковський, виявлений товар та причеп автомобіля, як засіб переміщення контрабанди, охоронці кордону вилучили, сума оцінки становить: цигарки майже 140 тисяч гривень, причеп –  майже 100 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus