USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі рятувальники оперативно ліквідували пожежу дев’ятиповерхового будинку.ФОТО

15 Жовтня 2008 17:58
Сьогодні, 15 жовтня, о 14:27 мешканці багатоквартирного будинку, розташованого на проспекті Відродження у Луцьку, масово телефонували на службу «01», щоб повідомити про пожежу в дев’ятиповерхівці, – повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією центру пропаганди ГУ МНС в Волинській області, мешканка будинку, де трапилася пожежа, першою помітила дим. Стривожена жінка покликала на допомогу сусіда. Разом вони відчинили двері, з-під яких клубився дим. Тим часом дим розповсюджувався сходовою клітиною і проникав у приміщення квартир.
Люди із верхніх поверхів не могли залишити приміщення, тому вийшли на балкони, аби не отруїтися димом. Очевидці намагалися власноруч загасити пожежу, проте їх зусилля були марними: загорання набирало щоразу більших розмірів. Зрештою, люди викликали рятувальників.
Працівникам пожежно-рятувальної служби знадобилося дві хвилини, щоб прибути на місце події. Рятувальники одразу ж взялися ліквідовувати пожежу у сміттєзбірні. Евакуйовувати мешканців під’їзду не знадобилося.
Уже за три хвилини рятувальники локалізували пожежу, а ще за вісім остаточно її ліквідували. Зрештою, небезпечною залишалася нагріта від високої температури шахта сміттєзбірні, з якою сусідили комори мешканців будинку, де зберігалися хатні речі. 
Відтак, рятувальники оглянули усі комори, щоб переконатися, що внаслідок високої температури в побутових приміщеннях не виникло загоряння. Потерпілих та жертв немає. Причина пожежі та завдані нею збитки встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus