USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким рятувальникам передали польську пожежну автодрабину

22 Липня 2022 18:06
У рамках допомоги від польських вогнеборців працівникам 25-ї пожежно-рятувальної частини Луцька передали пожежну автодрабину.

Як розповів Суспільному речник волинських рятувальників Володимир Нестеров, висота підйому автодрабини – 37 метрів і це поки найвища пожежна автодрабина в області.

Польську техніку луцькі рятувальники тестували майже місяць. Автодрабина призначена для рятування людей з висоти до 10-11 поверху та подачі води на гасіння пожеж.

«Польський автомобіль замінив на посту стару автодрабину на шасі ЗіЛ, якою луцькі рятувальники користувалися ще з 80-х років минулого століття», – зазначив Володимир Нестеров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СПМК Показати IP 22 Липня 2022 19:54
А куди ті славні луцькі вогнеборці розтринькали гроші, зібрані за рахунок трьохпроцентного оброку, яким вони з часів незалежної України обкладали усіх замовників на будівництво, забудовників та інвесторів ? Махали перед їх носом нелегітивним пролобованим самими ж розпорядженням голови ОДА, заставляючи скидатися на ту ж саму висотну пожежну драбину. Хто готував розпорядження, хто його візував, хто підписував, на який рахунок ішли гроші, куди потрачені ? Хай розкажуть, як заставляли усіх забудовників підписуватися на журнал "Пожежна безпека". Але закінчилось то все тільки ремонтами своїх кабінетів, покупкою килимів і талонів на бензин. Так чого за ті гроші не купили драбину ?! Тодішні полковники, які сьогодні працюють денщиками у майорів все знають ! Де гроші, Зін ? Феміда, скинь з очей пов'язку !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus