USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцького рецидивіста-ґвалтівника повернули за ґрати

11 Липня 2013 09:54
Уперто не хотів ставати на шлях виправлення і нехтував законом двадцятичотирирічний лучанин, маючи за плечима дві судимості, - інформують у прес-службі прокуратури Луцька.

Перша кримінальна сторінка в автобіографії молодика – 3 роки і три місяці позбавлення волі за хуліганство та зґвалтування. Утім, згідно з постановою суду згодом невідбутий строк покарання рік та 2 місяці йому замінили на виправні роботи з відрахуванням 20% заробітку.

До другої сторінки своєї кримінальної автобіографії молодий чоловік вписав ще й статтю за фактом крадіжки. Знову був покараний півторарічним терміном виправних робіт із відрахуванням 20% від заробітку.

Однак, чоловік не втерпів і таки порушив умови та порядок відбування покарання. Він прогулював роботу без поважних причин, не з’явився на реєстрацію до кримінально-виконавчої інспекції, після чого його попередили письмовим застереженням і провели з ним профілактичні бесіди.

Проте чоловік навесні цього року, маючи незняту та непогашену судимість, вчинив нові умисні корисливі злочини. В спальному мікрорайоні Луцька спочатку в одному будинку вчинив кримінальне правопорушення, а наступного дня – в іншому. Ввечері під приводом пестощів зняв із вуха постраждалої золоту сережку вартістю 800 гривень, а наступного дня - в іншому будинку таємно викрав у громадянина мобільний телефон вартістю 390 гривень.

Луцький міськрайонний суд засудив двадцятичотирирічного лучанина до двох років позбавлення волі, - повідомляє прокурор прокуратури міста Луцька Володимир Бущак, який здійснював процесуальне керівництво в досудовому розслідуванні. Речі повернено законним володільцям.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Котя Показати IP 11 Липня 2013 10:20
Росте майбутній президент
андрiй76 Показати IP 11 Липня 2013 11:36
Під приводом пестощів зняв із вуха золоту сережку?..Це як,зубами відірвав чи язиком злизав?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus