USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький бомж-епілептик крав кабелі, щоб купити ліки

18 Серпня 2010 14:48
У Луцьку затримали 35-річного Володимира Б., який зрізав дроти у підвалах будинків.

Про це розповіли 18 серпня у ВЗГ УМВС України у Волинській області.

До луцької міліції надійшло повідомлення, що в одному із підвальних приміщень багатоповерхівки викрали електричний кабель. Оперативно-розшукові заходи вивели правоохоронців на 35-річного Володимира Б., якого й затримали. У нього вилучили вже переплавлені дроти.
Затриманий розповів, що йому двічі робили операцію на голову і сьогодні він має у черепі отвір. Страждає на епілепсію. Стверджує, ніби буває таке, що його беруть судоми, іноді нічого не пам’ятає, навіть може кинутись на людину.
Саме через травму голови на роботу його не беруть, – стверджує чоловік.
Час від часу підробляв вантажником у різних місцях, але такий варіант не підходив, бо платили самі копійки. З його слів дружина його вигнала через пиятику.
Через відсутність грошей йому не вдалось поїхати на перекомісію, щоб продовжити інвалідність.

До затримання чоловік жив із коханою дівчиною у одному з підвалів луцької багатоповерхівки.

Вирішив, що нічого не залишається, як красти. Тим більше, що раніше він уже займався таким ремеслом і відбував покарання у місцях позбавлення волі.
Робив просто - заходив у будь-який підвал, бачив електричний дріт та відрізав його ножем. Після цього переплавляв і здавав на пункти прийому кольорових металів. Одного разу отримав аж 380 гривень. Стверджує, що майже усі гроші витрачав на медикаменти та поїздки до лікарні.

На даний час Володимир зізнався уже в 13-ти фактах здійснення подібних крадіжок. Повністю визнає свою провину у скоєному та, звичайно, шкодує.

Проти громадянина порушена кримінальна справа за ст. 185 (Крадіжка) КК України, що тягне за собою до трьох років позбавлення волі.

Окрім цього, в ніч на 17 серпня 2010 року з підвального приміщення будинку на вулиці Зацепи у місті Луцьку викрадено телекомунікаційний кабель довжиною 60 метрів. Загальна сума завданих збитків 4699 гривень. Міліція по гарячих слідах встановила, що злочин скоїв 43-річний Анатолій Г., житель міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus