USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький дитсадок залило дощем - немає грошей на ремонт даху. ФОТО

1 Серпня 2013 10:52
Лучанин Богдан Богонос скаржиться у мережі Facebook, що садочок №6, куди ходить його син, замок після вівторкового дощу. Повторний ремонт потрібен у половині груп.

«Щойно відвідав ДНЗ, куди ходить мій син - емоції переповнюють. Завідувач ДНЗ два роки просить міську владу відремонтувати дах, тому що він протікає - і от маємо результати. Після вівторкової негоди залило половину груп, що знаходяться на другому поверсі. Також частково протекла стеля у харчоблоці, на ремонт у якому весь рік збирали кошти», - зазначає Богонос.

З його слів, ремонт у харчоблоці ще не завершений - саме стелю ще не встигли зробити.

«Виходить так - батьки кожного року за власні кошти роблять ремонти у групах та у загальних приміщеннях ДНЗ і на наступний рік знову змушені повторювати цю процедуру бо дах протікає», - обурюється лучанин. – Місто бере кредити та ремонтує за ці кошти дахи у будинках з житлового фонду (зрозумійте мене правильно я нічого не маю проти людей, котрі проживають у цих будинках) а на ремонти дахів у соціальному секторі коштів як завжди не вистачає».

Деталі – згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 1 Серпня 2013 11:27
НАЩО ТАКА ВЛАДА, ЯКЩО У ВСІХ ДАХ ВЖЕ ТЕЧЕ!!!!!!!
Оля Показати IP 1 Серпня 2013 14:18
А де ж ті давно обіцяні ремонти дахів у житлових будинках??? і мешканці цих будинків теж платять за утримання...... не тільки соціальний сектор потребує....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus