USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В бронхах у померлої дитини знайшли квасолину

9 Жовтня 2010 12:16
У районній лікарні в місті Володимирі-Волинському помер хлопчик віком 1 рік і 5 місяців.
До маленького Богдана Пушкарського, мешканця села Льотниче, викликали швидку, коли помітили, що хлопчик почав задихатися, пише "Волинь-нова".
Заступник головного лікаря з дитинства і рододопомоги Інна Барбосова розповіла, що медики відразу запідозрили в дихальних шляхах маленького пацієнта інородне тіло. Оскільки стан дитини погіршувався, лікарі вирішили відправити хлопчика в обласну лікарню, де є бронхоскоп і відповідні спеціалісти.
Ще не встигли виїхати навіть з Володимира-Волинського, як стан дитини різко погіршився. Довелося повернутися у центральну районну лікарню, де Богданчика госпіталізували в реанімаційне відділення й підключили до апарату штучного дихання.
Уже сюди викликали бригаду обласних фахівців. Та, на жаль, коли вони прибули, хлопчик помер.
Під час розтину в бронхах дитини виявили квасолину, яка, за словами медиків, перекрила доступ кисню до легень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гриць володмирський Показати IP 9 Жовтня 2010 13:29
Коруація, хабарі, непрофесійність- ось така характеристика фахівців з Володимир-Волинської лікарні.Такі смертельні випадки дітей вже були не один раз у цій" прохфесійній больніці". Зате у тому "княжому граді" керує самий " прохфесійний " голова, котрий по- батьківські " піклується про кожного Мешканця Володимира" Ганьба такому голові як П.Саганюк.Невже люди його знову виберуть?? Люди задумайтесь!!!!!
Небайдужий Показати IP 9 Жовтня 2010 18:15
Співчуття родині....
михаил Показати IP 10 Жовтня 2010 13:52
как минимум должен быть вертолет в области в таких случаях!!!очень жаль ребенка и его родителей.а власти которые ездят на джипах и мерседесах за народные деньги...им должно быть стыдно....что они такие -никакие
теж Володимирський до михаил Показати IP 10 Жовтня 2010 20:45
Владним мордам на це начхати!А щодо корупціЇ, хабарів і непрофесійності фахівців(НЕ ВСІХ-звичайно) з Володимир-Волинської лікарні-цілком згоден.Там один головний неонатолог всю роботу тягне,а решта перелякана "стара гвардія".
михаил Показати IP 10 Жовтня 2010 20:33
ребенка не вернуть..но я думаю что родителям следует обратиться в правохранительные органы и в суд....и не оставлять это дело..а журналисты пусть помогут

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus