USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Масштабна аварія на ковельському водоканалі

22 Березня 2014 16:19
Внаслідок аварії на ковельському водоканалі вчора і сьогодні без води перебувають мешканці центральних та південних мікрорайонів міста залізничників.

Зі слів начальника відділу комунального господарства Ковельського міськвиконкому Олександра Балака, аварія сталася з вини приватної особи, яка незаконно здійснювала будівельні роботи на вулиці Липинського. Ігнорування забудовником письмового припису контролюючої служби призвело до руйнування системи водопостачання. Аварійно-диспетчерська служба водоканалу не може ствердно сказати, коли ж, нарешті, буде вода.

Замість того, щоб повідомити населення про масштабну аварію, місцева влада розмістила вчора на своєму офіційному сайті правила користування системами централізованого водопостачання.

У зимовий період 2013-2014 років, станом на 6 березня, на міських водопровідних мережах було зареєстровано 41 порив водопроводу, переважна більшість яких ліквідовувалась протягом доби. На зовнішній мережі каналізації міста зафіксували шість поривів.

Згідно з інформацією начальника Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства Юрія Рибачка, в цілому забезпечення населення послугами водопостачання та водовідведення є задовільним. Тільки цієї зими у Ковелі трапилось 218 аварій на внутрішньобудинкових системах холодного та гарячого водопостачання. Велика кількість аварій зумовлена тим, що ці системи експлуатуються більше 15 років і потребують великих капіталовкладень.

На підприємстві організована та діє цілодобово аварійно-диспетчерська служба з ліквідації аварійних ситуацій, до складу якої входять дві бригади: по два чоловіка кожна (водій та слюсар).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus