USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Матері волинських військових просять захистити їхніх дітей

23 Травня 2014 11:58
Жінки, сини яких перебувають у зоні військових дій на Сході, прийшли на сесію обласної ради вимагати конкретних дій. Вони розповідають, що солдати абсолютно не забезпечені засобами захисту, мають по 20 бронежилетів на кілька сотень чоловік.

Після вчорашніх подій жінки просять забезпечити їхніх дітей бронежилетами.

«Ми не хочемо поспішати на похорони, ми хочемо побачити своїх дітей живими», - наголошує мати Іванна.

«Пустіть мене, я піду туди стояти. Хай стріляють, вбивають мене, а не молодих хлопців», - каже один батько.

Жінки звернулися до депутатів вплинути на казначейство, щоб кошти виділилися вже і зараз, не затримувати кілька днів видачу грошей. Бо бронежилети хлопцям потрібні тепер.

Депутати проголосували витратити на закупівлю матеріально-технічне забезпечення військових виділити 3 мільйони гривень проти 2,2 мільйона, виділених під час минулого засідання. Гроші на засоби захисту мають піти для в/ч А 2331, в/ч 1141 та Першого батальйону територіальної оборони.

Депутати рішення прийняли.

Начальник державного казначейства, зі слів голови обласної ради Валентина Вітра, запевнив, що ці кошти будуть проведені першочергово, щойно надійдуть номери рахунків. Матері військових попросили отримати контакти командирів частин, які закуповуватимуть бронежилети, аби проконтролювати, що ці засоби захисту дійшли до їхніх дітей, бо вночі – найстрашніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
свідок Показати IP 23 Травня 2014 12:12
одна з матерів розповіла, що її син охороняє на Житомирищині штаб. подзвонили до Ляшка за допомогою, він послав їх на три веселі букви і сказав: стоїте - стійте. Отак він ночами ловить диверсантів
свідомий Показати IP 23 Травня 2014 12:18
Одна з матерів... Подзвонила до Ляшка... Послав на три букви... Попахує проплаченим тролем
мама Показати IP 23 Травня 2014 12:19
Зауважу, вони не просять повернути їх з гарячої точки, а просять дати їм НОРМАЛЬНО виконувати свій громадянський обов'язок. Просять хлопців забезпечити елементарним!!! Не перекривають трасу, не кажуть про дітей і городи. А просять дати їм бронежилети! І нормальних командирів
А даремно до мама Показати IP 23 Травня 2014 12:34
,не просити потрібно, а вимагати негайно повернути дітей з гарячої точки, для гарячих точок повинні бути прфесійні спеціально навчені та підготовлені спецпідрозділи, які власне знають на що йдуть, а не необстріляні діти -строковики. А якщо нема таких спецпідрозділів, то хай ку.р.в.а. яценюк разом з турчиновим і тимошенко з порошенко самі йдуть і виконують громадянський обов"язок під кулями. Перед ким громадянський обов"язок ціною в життя мають виконувати хлопці? перед тими, які обзивають всіх нас бандерами-фашистами, не признають нашої мови, культури традицій,історії, зневажають все це та ставляться зверхньо? з їхньої мовчазної згоди та в сприятливому середовищі все це заварилось, то хай тепер і розхльобуться як знають, а не за спинами наших хлопців.
ілона Показати IP 23 Травня 2014 12:21
сама ще не мама но співчуваю сильно матерям спаси їх діточок Боже
не байдужа Показати IP 23 Травня 2014 12:24
номером тел.поділіться
був там до не байдужа Показати IP 23 Травня 2014 14:47
зверніться в апарат облради - там обіцяли сказати номери телефонів командирів
міша Показати IP 23 Травня 2014 12:24
час єднання. давайте підтримувати друг друга.
Співчуваю Показати IP 23 Травня 2014 12:57
Боже, допоможи нам всім, а в першу чергу тим, хто на полі бою... Звертаюсь до Тимчасового уряду, до в. о. Президента України. Ви захопили владу після Майдану, вас ніхто не вибирав, ви явно не кваліфіковані, правильних рішень приймати не вмієте.. неШановний головнокомандувач Збройними силами України, Міністр оборониУкраїни !!! Де засоби захисту для солдатиків, які стоять на передовій? Де зброя, де патрони? Ви віддали 10 мільйонів гривень на премію для Генштабу у військовий час? Совісті у вас усіх нема ні на грам! Це на ваших руках кров невинноубієнних молодих хлопців. Вони життя свого не пошкодували за Україну, а ви їм не можете забеспечити елементарного - бронежилетів!!! Побійтеся Бога!!!
рекс Показати IP 23 Травня 2014 13:20
Чому синки депутатів невоюють, а проста хлопці мають гинути? Шана та співчуття матерям загиблих хлопців.
бухгалтер Показати IP 23 Травня 2014 13:28
обласна ради вирішила виділити гроші на бронежилети - коли це все буде? пока рішення зроблять і підпишуть - пройде тиждень, пока із казначейство гроші перерахує - не понятно, пройде місяць чи більше. Затянеться воно на довго - нікому (владі) наші діти не потрібні, не будуть вони спішити віддавати гроші на бронежилети - я знаю як перераховує гроші держказначейство.
Валентина до бухгалтер Показати IP 23 Травня 2014 16:02
Поки влада виділить кошти на бронижелети, то свідомі і небайдужі люди з Володимира-Волинського збирають самі. А чому наші круті і депутати не пожертвують кошти?
Тато до Валентина Показати IP 26 Травня 2014 15:32
Під час прийняття сесією рішення, один з депутатів (якщо будете за нього молитися, то ІМ"Я його- Андрій), та його трудовий колектив, дали мені 100 000грн(не виділив, не перерахував...) і навіть не попросили десь росписатися і рекламувати його прізвище. В той же день, за ці гроші, було закуплено 10(більше не було) бронежелетів, 10 радіостанцій, медикаменти... і, у суботу ввечері, все це було доставлено мною, транспортом і за участю Волинського Автомайдану, у с.Дачне, та вручено солдатам за списком, складеним матерями. Резюме: Не всі "круті" депутати-можновладці одинакові(до честі їх буде сказано), не усіх гроші марнують. Шкода, що нас Українців(не граматична помилка, ми- великі, тому і пишемось з великої літери), гуртує лишень біда. Слава НАЦІЇ !!!
Слава Показати IP 23 Травня 2014 13:55
А.де Єрємєєви, Івахови та інші бізнесмени! Готують грошики на наступні вибори! Бізнесмени ВСТАВАЙТЕ! Завтра поділять і знищать ВАШ бізнес. Хлопці захищають і ваші зади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus