USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Матір 3 дітей судили на Волині за перевезення через кордон хімікатів

22 Серпня 2013 07:00
Любомльський районний суд притягнув до адміністративної відповідальності жінку, яка нелегально перевозила з України в Польщу інсектициди та фунгіциди - засоби для знищення шкідників дерев, - повідомляє «Під прицілом».

Відомо, що жінка перевозила контрабандний товар для подальшої його реалізації в Польщі. Препарати для захисту рослин правопорушниця сховала у 4 дорожні сумки, які поставила у багажний відсік автомобіля «Рено-Трафік», яким перетинала кордон через митний пост «Ягодин».

Загальна ж вартість контрабандного товару – понад 27 тисяч гривень.

Відомо, що жінка розлучена і має на утриманні троє неповнолітніх дітей. Сама ж вона стверджує, що намагалася таким чином хоч якось заробити на життя.
Однак суд такі слова жінки не розчулили. Контрабандні препарати для захисту дерев від шкідників конфіскували. Більше того, жінку покарали штрафом у вигляді 100% вартості контрабандних товарів. Відтак, сума штрафу – 27 242 гривні.

Обурена такою постановою суду, жінка подала на неї апеляцію. Однак апеляційний суд Волинської області її не задовольнив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus