USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Матір загиблих у вогні дітей можуть засудити

28 Березня 2011 17:48
Проти матері двох малолітніх дітей, які загинули 25 березня під час пожежі в житловому будинку, що в селі Мала Осниця Маневицького району, порушено кримінальну справу.
Про це під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації 28 березня повідомив начальник управління МНС у Волинській області Володимир Грушовінчук.
«В сім годин ранку мама була в стані алкогольного сп’яніння, - зазначив Грушовінчук. - Була в сусідів. Батько паралізований вдома. Діти задихнулися – три рочки і два рочки».
Грушовінчук каже, що нині кількість загиблих у пожежах різко збільшилася. Лише за останні дні вогонь забрав життя вісьмох людей.
Нагадаємо, 24 березня у селі Ворокомле Камінь-Каширського району під час пожежі загинули двоє дітей з бабусею, а 26 березня у селі Задиби згоріло троє дорослих.
Основні причини пожеж, каже Грушовінчук, – використання несанкціонованих опалюваних приладів та перебування в стані алкогольного сп’яніння.
Тому, аби запобігти можливій стихії, Грушовінчук запропонував на рівні області видати розпорядження, яке б зобов’язало сільських голів зробити обхід неблагополучних сімей.
Крім того, за словами головного рятувальника Волині, в області також почали активно спалювати листя. Лише за цей рік вже притягнули до відповідальності 26 людей. Спалювання листя, застерігає Грушовінчук, може призвести до загоряння торфовищ і, як наслідок, – пожеж у лісах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus