USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Майже 2 тисячі порушників «попались» у Ягодині

13 Листопада 2013 17:47
Майже дві тисячі справ про порушення митних правил запроваджені у Ягодинській митниці Міндоходів, - повідомляють у прес-службі міндоходівців області.

Так, протягом десяти місяців 2013 року оперативні працівники Ягодинської митниці Міндоходів запровадили 1 913 справ про порушення митних правил. Як наслідок, вилучили товарів і вантажів на суму 23,7 мільйона гривень.

Як свідчить митна аналітика, підприємства та підприємці найчастіше порушували митні правила під час ввезення чи вивезення промислових і продовольчих товарів, а також транспортних засобів.

Разом з тим, фахівці Ягодинської митниці Міндоходів виявляли незаконне переміщення і вилучали валюту, культурні цінності, зброю та наркотики. У загальній структурі вилучених предметів в результаті порушення митних правил валюта і культурні цінності не визначальні.

За звітний період Ягодинська митниця Міндоходів розглянула 891 справ, і на порушників митних правил накладено 2,7 мільйона гривень штрафів. Більше 1,5 мільйона гривень із цієї суми уже надійшло до бюджету.

На розгляд судових інстанцій направили 951 справу. Згідно з результатами їх розгляду конфіскували в дохід держави товарів на понад 15 мільйонів гривень, наклали штрафів на понад 10 мільйонів гривень, із яких стягнули 2,9 мільйона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus