USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Мерс» зіткнувся з потягом. ФОТО

13 Квітня 2010 12:30
Учора, 12 квітня, в селі Дерно Ківецівського району вантажний автомобіль «Мерседес-бенц» зіткнувся з електропотягом сполученням Київ-Луцьк.

За повідомленням ДАІ, аварія сталася о 22:35. Водій, 36-річний черкащанин, незважаючи на червоний сигнал світлофора, виїхав на колію. Внаслідок зіткнення поїзд зупинили.
У "нерівному бою" автомобіль та електропотяг зазнали механічних пошкоджень. Пасажири потягу не травмувалися.

Причини аварії встановлює слідство. Водій «Мерседесу» доставлений до нейрохірургічного відділення Луцької міської клінічної лікарні, його стан медики оцінюють як «середньо-важкий».

Рух решти залізничного транспорту відновлений на допоміжній колії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vitya Показати IP 14 Квітня 2010 23:21
На цьому переїзді вже давно пора встановити шлагбаум.Скільки ще жахливих аварій має трапитись аби чиновники це зрозуміли, а не базікали про безпеку руху?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus