USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Мікроавтобус згорів у гаражі

26 Жовтня 2009 11:49
У гаражі пенсіонера з Любомля сталася пожежа. Пожежники кажуть, що власник неправильно користувався зарядним пристроєм до акумуляторної батареї. Про це 26 жовтня повідомляють «Волинські новини».
Як повідомили у прес-службі ГУ МНС України у Волинській області, у місті Любомлі 23 жовтня близько 15:30 трапилась пожежа. Лихо трапилось в гаражі місцевого пенсіонера через порушення правил пожежної безпеки при користуванні зарядним пристроєм до акумуляторної батареї. Вогонь миттю перекинувся на мікроавтобус «Фольксваген», що стояв всередині і вихопився на покрівлю.
 
Пожежники витягнули обгорілий мікроавтобус з палаючого боксу, а з сусіднього - неушкоджений «ВАЗ2106».
 
Бійці МНС ліквідували пожежу за 40 хвилин. Вони врятували майна на суму понад 250 тисяч гривень. Збиток від пожежі за попередніми висновками склав близько 100 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus