USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліціонер побив чоловіка з дружиною? ВІДЕО

13 Листопада 2013 15:15
Міліціонер побив сім'ю лучан на очах у їхніх дітей, - йдеться в сюжеті ТРК Аверс.

Інцидент стався у помешканні лучанина Олександра, якому правоохоронці принесли клопотання слідчого.

Мова - про лучанина, який стверджував, що правоохоронці, перевдягнувшись у форму «Волиньгазу» провели обшук у квартирі. Зі слів лучанина, тоді правоохоронці посвідчень не показали, натомість приснули в обличчя невідомою речовиною, аби відволікти господаря.

Згідно з версією міліції, чоловік протягом довгого часу без ліцензії продавав людям інтернет та кабельне телебачення.

Два дні Олександр пробув у слідчому ізоляторі. Нині він перебуває під домашнім арештом. Йому інкримінували непокору працівникам міліції. Справу у суді Олександр програв. Потому стражі правопорядку знову навідалися до Олександра.

Зі слів постраждалого, виконувач обов’язків начальника сектора боротьби з кіберзлочинністю Олександр Карпюк декілька днів тому, у вечірній час прибув до помешкання Олександра. Крім арештанта у квартирі була його дружина та троє малолітніх дітей.

«Постукали у двері. Це був Олександр Карпюк. Він прийшов вручити якусь постанову: на, прочитай. Я потім вже побачив, що це за постанова. На моє прохання, що тут багато тексту, давайте адвокату зателефоную, на неодноразові прохання він мені відмовляв. Ніби треба вже, або зараз тобі ще одну непокору припишемо, понятих знайдемо, що ти відмовився. Але я не відмовився», - розповів Олександр.

Дружина почала просити правоохоронців покинути квартиру, втім, розповідають постраждалі, це викликало агресивну реакцію міліціонера. «Він взяв Свєті, дружині, вдарив ракеткою, аж розлетілися частини, а мені - тренажером. Я лише встиг закритися. У результаті розсік мені лоба», - розповів Олександр.

Лікарі виявили у жінки тілесні ушкодження й струс мозку та повідомили, що стан жінки - середньої тяжкості, зрештою стан погіршився, постраждалу госпіталізували.

Поки що у міліції коментарів не дають, посилаючись на те, що справу розглядає прокуратура.

Там, своєю чергою, повідомили, що Олександр відмовився ознайомлюватися з клопотанням слідчого, поводився неадекватно і навмисно наніс працівнику міліції тілесні ушкодження. Саме такими були покази Карпюка.

«Казав, що ми його двоє били. Дружина тримала його, а я бив. Так він для протоколу сказав. Моя дружина - ростом 1,6 метрів. А він до двох метрів. Я весь в крові, а в нього - синяк», - додає Олександр.

Під час інциденту його 4-річна дитина була у кімнаті. Спочатку гралася за комп'ютером, а потім злякалася і забилася у куток.
Чоловік подав скаргу на дії працівників міліції у прокуратуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
вася Показати IP 13 Листопада 2013 15:27
хай би свою дочку чи матір бив а не жінку. Це не чоловіки а скотини бездушні. І дітей не шкода було . Бог усе бачить
інтернетчик - не бреши! Показати IP 13 Листопада 2013 16:04
не фіга собі - лоб россік, а вся фізіономія в крові. що тебе той карпюк об стіну гамселив, що ти - здоровий лось, свою фізію демоонструеш у крові. кетчупа "для крові" маєш дома багато? брехня то все - сидіти не хочеться. ось і все. інтернетчик - не бреши!
ололо до інтернетчик - не бреши! Показати IP 13 Листопада 2013 22:41
"Інтернетчик не бреши"- Олександре Карпюк - це ви????
здоровий лось до інтернетчик - не бреши! Показати IP 16 Листопада 2013 16:05
здоровий лось - то ти пропонуєш, що треба було забити Карпюка? Це була "необхідна оборона", себе і дружини. Все інше саме у тій ситуації, було б перевищенням меж... В показах Карпюка написано що його били 30 ударів в голову і по корпусу. Як би він себе почував після 30-ти ударів такого "здорового лося", цікаво. Це ще один доказ про те, що він нападав - а чоловік з дружиною захищались. І саме головне, як здоровий лось буде себе вести коли його лосіху ображають в присутності 3 малолітніх лосенят, тут потрібно дивуватись і задавати питання по іншому, тіпа как то так: - "А чому мусор Карпюк залишився живим і навіть не в реанімації"?
брехня то все - сидіти не хочеться. до інтернетчик - не бреши! Показати IP 16 Листопада 2013 16:07
Мусорило Карпюк! А тобі хочеться? :-) Ой, я думаю що підеш ти з мусарки аж бігом!!!
Льолік Показати IP 13 Листопада 2013 16:36
Міліцейське свавілля процвітає і далі. Потерпілий - метр з кепкою карапуз, а мєнт - двохметровий бицюра. І цього бицюру з бандітською фізіономією потім доведуть доблесні му...ра, що ще й побили самі ж потерпілі. тим більше прокуратура схвачена, то підтвердить все на користь побратимів по прогнивших погонах
7557 до Льолік Показати IP 13 Листопада 2013 17:17
Льолік ти справжній болік. Пишеш тут всяку нісенітцицю, а я більше впевнений що працівник міліції був правим. Не було йому роботи, він що вирішив того шахрая відлупцювати. До речі в репортажі йдеться по відео зняте працівником міліції, було б доречно його подивитися. Аверс веде своє розслідування тільки прямолінійно !!!!
сам такий до 7557 Показати IP 13 Листопада 2013 22:59
Напрошується висновок, якщо ви такий правий, то ви або ніколи не мали діла з міліцією або самі звідти.
7557 до сам такий Показати IP 14 Листопада 2013 10:27
десь необхідно знайти все таки відео зняте правоохоронцем, де всі впізнають "пушистого" шахрая.
допомога для 7557 до 7557 Показати IP 14 Листопада 2013 16:51
а ось і відео !!! http://youtu.be/Tjz-kMVA5Yo
"допоміг"--))) до допомога для 7557 Показати IP 16 Листопада 2013 18:20
Дякую за відео!!! Воно ще більш мєнтяру гнилого усугубляє, гнітить його положення!!! -1 в його сторону --)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Іван Показати IP 13 Листопада 2013 17:03
хвашисти, мать їхню
саша Показати IP 13 Листопада 2013 19:07
та всі знають цього рожищенського лантюха. Йому і його дружині ще й нетак потрібно дати
не так до саша Показати IP 16 Листопада 2013 16:09
А дружина-то влікарні, з середніми тяжкіми!!! Хо-Хо-Хо!!!!!
Богдан Показати IP 13 Листопада 2013 19:51
а чи не пише тут коментарі бува хто з друзів пана Грицюка? або й сам пан Грицюк?)
Грня Показати IP 13 Листопада 2013 20:33
Ще бекеша м...р такий був, закрили, але порішад Ли
garry Показати IP 13 Листопада 2013 22:50
Скоти вони, а не менти. Кастрував би таких, щоб не плодились...
legeo Показати IP 14 Листопада 2013 11:28
ТРК Аверс захищає шахрая, бо той їм кабельне телебачення продає?
Саш Показати IP 16 Листопада 2013 12:06
Хто прав а хто ні вот ділема. Але тут головне одне - міліція не повинна була розпускати руки не до чоловіка, а ні до жінки, гнати таких в шию назавжди з правоохоронних органів
все було не так Показати IP 16 Листопада 2013 20:28
Народ! Не ведіться!!! Він почав знімати відео вже ПІСЛЯ того як пхнув дружину. Молодець! Кращий метод захисту - напад. І, як би кожен з нас вів би себе після такого? Найголовніше - це те, що він не виконав основні принципи і завдання міліції: довів ситуацію до такого і не предотвратив драку. Та ще й прийшов пізно ввечері. Знімав відео незаконно, підбурював незрозуміло до чого.
ЮРИСТ Показати IP 17 Листопада 2013 00:01
По-перше: Стаття 32 Конституції України передбачає, що не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. Відповідно до п. 2 ст. 21 Закону України "Про інформацію" під конфіденційною інформацією розуміється інформація про фізичну особу, а також інформація, доступ до якої обмежено фізичною або юридичною особою, крім суб'єктів владних повноважень. Як видно на відео, Карпюк, до початку зйомки не повідомив громадянина про свої наміри, отже не мав права проводити відео-запис, а тим більше розповсюджувати цей запис ч/з мережу іншим особам. Окрім того, початок відео, з погрозами, в якому звучить надмірний тон вислову "...я буду діяти вашими методами...", був «обрізаний» для подання начальству у зміненому вигляді для введення начальника в оману. А також, згідно "Правил службового спілкування працівника органів внутрішніх справ" а саме: п.1.1. У спілкуванні з людьми працівнику необхідно дотримуватись вимог Конституції України, яка гарантує кожному громадянину право на недоторканність приватного життя, особисту й сімейну таємницю, захист честі, гідності, свого доброго імені. ...бути уважним до жінок і дітей... п.1.4. У спілкуванні з громадянами з боку працівника неприпустимі: будь-які висловлювання і дії дискримінаційного характеру за ознаками статі, віку, раси, національності, мови, громадянства, соціального, майнового або сімейного стану, політичної чи релігійної належності; надмірний тон, грубість, некоректність зауваження, пред’явлення неправомірних, незаслужених звинувачень; погрози, образливі вирази або репліки; суперечки, дискусії та дії, що перешкоджають нормальному спілкуванню або провокують протиправну поведінку; Отож, як видно з скарги Владичак О. "...що працівник міліції Карпюк О.М. неадекватно відреагував й почав погрожувати мені зміною запобіжного заходу («...поїдеш жити в сізо...»), оформленням нової «непокори працівнику міліції» та як доказ почав вчергове нагадувати про щойно винесену ухвалу на користь працівників ОВС. Своїми вчинками він намагався спровокувати мене до неадекватних дій..." Копія скарги за посиланням: https://www.dropbox.com/s/3lg2ow5ojat69bm/%D0%A1%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B3%D0%B0%20%D0%B2%20%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D1%83.pdf Згідно Закону Про міліцію: У разі заявлення затриманими або заарештованими (взятими під варту) особами усної або письмової вимоги про залучення захисника працівники міліції не мають права вимагати від них надання будь-яких пояснень або свідчень до прибуття захисника. Як видно з відео, Карпюк і цим законом знехтував. По-друге: Цитую: «...В мого підлеглого синяки під очима, на руках, на лобі, гематома в зап’ясті руки і струс мозку», - повідомив головний міліціонер Волині...." Будь-ласка, ознайомтесь з висновком експерту: https://www.dropbox.com/s/bp7j3a3ax8hms8l/%D0%92%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%BA%20%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82%D1%83.tif та й розкажіть звідкіля у нього взявся струс? Хіба що Терещук дав між очі, щоб знав як працювати треба. По-третє: Як заявляють потерпілі мешканці квартири, Карпюк почав свою незаконну зйомку вже ПІСЛЯ! того як штурхнув дружину на очах у малолітньої дитини і в присутності чоловіка. Чого не повинен був робити, а всякими шляхами запобігати тому, аби не попадати у такі ситуаціі, згідно тих самих "Правил службового спілкування працівника органів внутрішніх справ". Господарі не один десяток раз попросили його покинути квартиру до прибуття адвокату або до наступного ранку - він не захотів цього зробити.
ubnt до ЮРИСТ Показати IP 25 Грудня 2013 11:19
Так а нашо він його пускав додому, я цих підарасів на поріг не пускаю і всі діла. Хай викликають повісткою, врученою особисто, під розписку, правильно виписаною - практика показує шо для нашої мусорні виконати це нереально. А пустив - треба було валити наглухо, якось би відмазався.
Цивільний кодекс України Показати IP 17 Листопада 2013 03:27
Цивільний кодекс України Стаття 307. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомок 1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру. 2. Фізична особа, яка погодилася на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, може вимагати припинення їх публічного показу в тій частині, яка стосується її особистого життя. Витрати, пов'язані з демонтажем виставки чи запису, відшкодовуються цією фізичною особою. 3. Знімання фізичної особи на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, в тому числі таємне, без згоди особи може бути проведене лише у випадках, встановлених законом.
ЮРИСТ Показати IP 17 Листопада 2013 13:43
Додатково ссилка на документи: https://www.dropbox.com/sh/taoqdoxwq8ybc9y/7GZQDuCwm9

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus