USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліціонери знайшли застреленого чоловіка

22 Квітня 2010 12:17
У власній хаті в селі Ясенівка Рожищенського району знайдено мертвим 54-річного місцевого селянина Володимира Потійчука – на тілі чоловіка є вогнепальне поранення.

Як пише «Волинь-нова», труп знайшли сусіди загиблого. На місце події прибули медики, слідчо-оперативна група райвідділу внутрішніх справ. Саме вони виявили на тілі покійного вогнепальне наскрізне поранення, від якого і настала смерть 54-річного чоловіка.

Володимир Потійчук родом із Ясенівки. Тут і зараз проживає його рідна сестра. Ще одна мешкає у селищі Голоби Ковельського району. Їх брат багато років тому виїхав на Дніпропетровщину, там одружився. Але подружнє життя не склалося і чоловік сам повернувся у рідне село, жив у батьківській хаті.

Остаточна причина смерті Володимира поки що так і не з’ясована. Його рідні вважають, що це могло бути умисне убивство.

Правоохоронці вивчають й інші версії - зокрема, самогубство або нещасний випадок при випробуванні якоїсь зброї. Оскільки Потійчук мав таке, як кажуть, хобі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus