USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Міліція взялася розслідувати замах на луцького чиновника. ВІДЕО

5 Вересня 2013 14:19
Волинські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом поширеної в ЗМІ інформації щодо пошкодження гальмівного шлангу у службовому автомобілі секретаря Луцької міської ради.
У всесвітній мережі Інтернет з’явилася інформація про те, що відносно секретаря Луцької міської ради, який є керівником обласного осередку однієї із політичних сил, було вчинено замах.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАМАГАЛИСЬ УБИТИ ГРИГОРІЯ ПУСТОВІТА? ЗАЯВА ЧИНОВНИКА. ФОТО

Зі слів начальника УМВС України у Волинській області генерал-майора міліції Олександра Терещука, на місце виїхали працівники Луцького МВ УМВС України у Волинській області, щоби з’ясувати всі обставини, адже до правоохоронців чоловік із повідомленням про замах не звертався.

Під час засідання виконавчого комітету секретар Луцької міської ради пояснив, що напередодні невідома особа пошкодила гальмівний шланг його службового автомобіля. Чиновник пов’язує це зі своєю політичною діяльністю.

Правоохоронці встановили, що під час виявлення поломки у автомобілі перебував лише водій. Як тільки він відчув несправність гальмівної системи, відразу поїхав у автогосподарство. Не повідомляючи правоохоронців, гальмівний шланг замінили.

Під час огляду автомобіля деталі, частини та механізми під правою передньою аркою (тобто у місці імовірного пошкодження), а також праве переднє колесо і земля, де стояла машина, не мають будь-яких слідів витоку технічних рідин, що неминуче б мало місце при експлуатації автомобіля з пошкодженим гальмівним шлангом у даному агрегатному вузлі.

Відомості про даний факт належним чином зареєстровано, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 15, частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Призначено ряд необхідних експертиз, які встановлять причини та механізм пошкодження гальмівного шлангу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Александр Показати IP 5 Вересня 2013 14:32
Предлагаю изменить название новости на: "Регионалы высосали всю жидкость из тормозного шланга в автомобиле оппозиционера". Так доходчивее будет показана вся их мерзкая сущность против народа Украины. И в стиле ВН))
Александр до Александр Показати IP 5 Вересня 2013 14:38
Вдогонку: и обязательно вопросительный знак поставить надо)))
Вільний Показати IP 5 Вересня 2013 14:33
Про того пустозвона ніхто не пише і не говорять, то вирішив собі піар зробити. Не позорився б краще. У мене теж раз гальмівний шланг лопнув. Замінив і нікому не казав, що мене сусід хотів вбити, щоб до моя жінка йому даром дісталася. Пустовіту раджу піти на пенсію свою військову і не смішити людей. Апазіціанєр хр..нов
Любче Показати IP 5 Вересня 2013 14:59
Обкрадають людей Відкриті провадження Ніхто не шукає по гарячих слідах А за такої дурниці сам начальник міліції взявся
дешевій газеті Показати IP 5 Вересня 2013 15:51
брихуни як той пустозвін...
Амєлія Показати IP 5 Вересня 2013 16:11
Час розсудить.
ісса ндойє Показати IP 6 Вересня 2013 00:12
ЦЕЙ ПУСТОВІТ ЯК У КАЛЮЖУ ПЕР*НУВ ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus