USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція зайнялась волинянином, який стріляє в тварин

18 Липня 2013 14:05
У Рожищі місцева мешканка намагається притягнути до відповідальності чоловіка, який захоплюється стрільбою із пневматичної рушниці. Люди побоюються, що під приціл «рожищенського стрільця» рано чи пізно можуть потрапити і люди, ‒ інформує IA ZIK.

Зі слів Анастасії Семенюк, її сусід полюбляє постріляти із пневматичної рушниці. На своєму обійсті огородив невелику територію та заходився розважатися. Часто він стріляє по птахах. А днями його жертвою став домашній улюбленець усієї родини Анастасії – рудий кіт.

Чоловік, син якого працює в ДАІ, неодноразово погрожував, що коли-небудь таки поцілить у кота, бо той йому чимось не вгодив.

«Того вечора бабуся почула постріл, а потім – сповнений болю крик кота», – каже Анастасія Семенюк.

Дівчина переконує, що домашній улюбленець стікав кров’ю. А підстрелили кота у дворі Семенюків.

Ветеринари встановили, що тварина померла внаслідок кульового поранення.

«Після проведеного розтину вилучено кулю з лівого плеча, яка пройшла через грудну порожнину, розірвавши легені», – йдеться в довідці за підписом ветеринара В.Соловей.

«Тихон фактично був членом нашої родини», – каже Анастасія Семенюк.

Вона звернулася із заявою до міліції, аби правоохоронці притягнули винуватця до відповідальності, адже мешканці побоюються, що якщо чоловік залишиться безкарним, то невдовзі може почати стріляти і в людей. Тим більше, що він продовжує стрілянину і після заяви до міліції.

Тим часом керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик повідомила, що на чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 174 Кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus