USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Мітингувальники захопили в полон бійців ВВ МВС

18 Лютого 2014 13:28
Активісти продовжують відтісняти бійців спецпідрозділу «Беркут» вглиб вулиці Шовковичної. «Беркутівців» відтіснили аж за Липський провулок в бік вулиці Пилипа Орлика, - повідомляє «УНІАН».

Частина «беркутівців» заховалися в дворі будинку №20 по вулиці Шовковичній. Вони зайняли там оборону, закрившись щитами.

Унаслідок сутичок постраждало багато мітингувальників, у них переважно розбиті голови.

За станом на 13.17 мітингувальники взяли в полон 10 міліціонерів, їх витягують і намагаються побити. Інші мітингувальники стримують колег.

Як повідомили у МВС, бійців внутрішніх військ МВС та сильно побили, - повідомляє «УНН».

“Наразі відомо про як мінімум трьох бійців ВВ МВС, котрих активісти захопили в полон та сильно побили. Бійці і надалі знаходяться в заручниках у активістів. Наразі триває перевірка особового складу підрозділу щодо зниклих чи травмованих”, — зазначили у міліції.

Нагадаємо, мітингувальники закидали кордон правоохоронців „коктейлями Молотова“. Кілька міліціонерів отримали опіки, проте до яких підрозділів вони належать, наразі невідомо. Відомо про 8 постраждалих бійців ВВ.

Мітингувальники продовжують вести по вулиці Шовковичній поранених міліціонерів, їх передають медикам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Волинянин Показати IP 18 Лютого 2014 13:36
і знову мирні протестувальники почали свій "безпредел" з заготовленими коктейлями, люди схаменіться скільки можна друг друга без толку колотити?
Волинянка до Волинянин Показати IP 18 Лютого 2014 15:05
А ти, ти підставив би ліву щоку, як би тобі добряче врізали в праву?
Боголюбы Показати IP 18 Лютого 2014 13:42
Что-то я Яценюка не вижу впереди активистов, как он обещал, уж очень хочеться увидеть как он получит пулю в лоб.
Михайло до Боголюбы Показати IP 18 Лютого 2014 15:09
Тому, що ти дальше свого носа нічого і нікого не бачиш.
для до Боголюбы Показати IP 18 Лютого 2014 16:46
То через те шо йому краще х.р в с..ку чим куля в лоб. Та й куля не з г..на ще мозги вишибе а хто тоді керувати буде?
Іван Показати IP 18 Лютого 2014 13:56
всі ми люди. Але хто зажрався і живе на ціле пузо то можна казати щоб припиняти. А є люди яким немає що втрачати і хочуть жити в нормальній країні а не там де ти за 100 грн. вкалуєш і то потім кажуть не так зробив не заплачу, краще в ресторан коханку свожу
Іван Г. Показати IP 18 Лютого 2014 14:41
Чому наприклад не написати і про другу сторону поранених??? http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/983519
Павло до Іван Г. Показати IP 18 Лютого 2014 14:53
Да вони до п'ят зомбовані, що вони можуть написати?:) А що розумного може написати "Іван Сьогодні 13:56", якій працювати не хоче, а тільки і вміє, що з коханками розважатись?! То про що можна з цією біомасою говорити і яку країну будувати?!
Григорій до Павло Показати IP 18 Лютого 2014 15:06
Не треба всіх судити по собі.
макс Показати IP 18 Лютого 2014 14:53
Не дивуйтеся. це ж "мирні протестувальники з мирною ходою". І ви хочете, худобина безрога, щоб вас поважали, виродки чортові, після того, що ви витворяєте на вулицях? А що буде, коли ви , не дай Боже, прийдете до влади?
Аня до макс Показати IP 18 Лютого 2014 15:08
Для таких як ти, я точно хотіла б, щоб було так, як тепер для мітингувальників.
иван Показати IP 18 Лютого 2014 14:59
якщо так просто то е два питання ? за ким пидуть батьки родинна друзи из захоплених покалічених милиционерив-яки завжди в такий ситуации крайни де политики борються за владу : судячи по намирах ви збираетесь ще и убивати всих працивникив правохороних видомств -тоди на якому боци буде правда-? чи ви думаете що тильки ваши дити патріоти бо вони вси майданують-а бийци вв-милицинери що из марксу завезени- як ви соби таке уявляете в кожному областному центри по любому введуть военний -командансткий час-призвища всих участникив давно видоми-медоди роботи нквд-гестапо -дивинзиви непоминялися и як воювати из сусідами-родиною ви що думаете щот граете за своїми почутьми -невже незрозуміло що революція завжди пожирае своих дитей : друге Янкович нейде из посади ? що пити що непити кинець один- значить вийна в середини краини неминуча и кожному прийдеться вибирать коли нема з чого вибирать : значить сценарий сирии-егепту-ливии нам напимсали не в украини : Столицью перенесуть в харькив подальше вид цетру Янукович як ленин из петрограда переиде в москву а потим терор-терор що це слово в соби мистить для незахичених людей яки в один день стануть никому непотрибни ви це розумиете ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus