USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

МНС-ники застерігають від поїздок у Карпати

16 Березня 2010 16:59
МНС України повідомило про небезпеку 16 – 18 березня на високогір’ї Закарпатської області, де зберігається лавинонебезпека.
МНС закликає утриматися від сходжень у гори та дотримуватися правил особистої безпеки у період з 16 по 18 березня, передає ТСН.
Унеділю в Івано-Франківській області під час катання на сноубордах п\'ятеро туристів потрапили під снігову лавину. Один із них загинув.
За повідомленням прес-служби МНС, 13 березня рятувальникам також доводилось шукати трьох киян, які не повернулися до місця проживання після катання на сноубордах у районі гір Гемба та Великий Верх, що на Міжгірщині.
На пошуки зниклих вирушило 18 гірських рятувальників. Близько другої ночі четверо з них, які рухалися гірським масивом між горами Стій та Великий Верх, вийшли на мобільний зв\'язок з туристами.
Один із рятувальників залишився на місці для підтримання зв\'язку із заблукалими та координації подальших дій з колегами по радіостанції, а троє продовжили шлях на сигнальні ракети, які пускали туристи. Раптом рятувальників накрило лавиною.
Двоє з них вибралися, третього шукають. Зараз на місці також працюють колеги зі Львова та Києва, усього задіяно 32 рятувальника. Роботи ускладнюються важкими погодними умовами, які змінюються ледве не щопівгодини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus