USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молоді цигани підозрюються у пограбуванні мешканки волинського райцентру

18 Червня 2008 16:27
До правоохоронних органів звернулася 43-річна мешканка Ківерець Алла Т., яку пограбували та побили. Про це «Волинським Новинам» 18 червня повідомила Ірина Новосад у ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Як заявила ківерчанка, її пограбували двоє молодих хлопців. Вони відібрали золотий браслет, сережки, дві обручки, сумочку з мобільним телефоном і грішми. Окрім того, зловмисники завдали жінці тілесних ушкоджень.
Як розповів начальник Ківерцівського райвідділу УМВС Ігор Муковоз, потерпілу доставили до лікарні. Під час оперативно-пошукових заходів працівники міліції встановили осіб, підозрюваних у нападі. Ними виявилися молоді цигани: 18-річний Богдан та 20-річний Едуард. Обидва парубки вже раніше були судимі за крадіжки. Затримані спочатку відмовлялися давати свідчення, але згодом зізналися у скоєному. Однак вони заперечують факт завдання потерпілій тілесних ушкоджень. За цим фактом порушено кримінальну справу за статтею 187 КК України, яка передбачає позбавлення волі на строк не менше трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus