USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Молодик видурив у знайомого 2,5 тисячі гривень

21 Лютого 2011 15:59
У Ківецівському РВ УМВС України в області порушили кримінальну справу щодо ківерчанина, який шахрайськими діями виманив у свого знайомого значну суму грошей.

Про це 19 лютого розповів начальник слідчого відділу Ківерцівського райвідділу МВС Василь Кухарчук.

«Двоє місцевих жителів міста Ківерці Іван П., та Микола Д. знайомі були давно. 18-річний Іван був безробітним, а 19-річний Микола навчався і якось розповів другу про давню мрію мати свій автомобіль. При цьому зазначив, що збирається отримати права водія, так як надумав купляти авто», розповів Василь Кухарчук.

«Зметикувавши, Іван сказав, зо має знайомих, завдяки яким права можна отримати без будь-якого навчання. Та й гроші при цьому значно менші потрібні. Миколу це зацікавило, тож Іван взявся усе організувати», - розповів правоохоронець.

Іван почав брати у Миколи частини грошей, які ніби то були потрібні для вирішення цієї справи. Коли з ошуканий хлопець віддав знайомому останню частину обумовленої суми, то лише тоді зрозумів, що його обдурили.

Відразу ж звернувся за допомогою до правоохоронців, які затримали ласого до легких грошей молодика. Однак, як з’ясувалося, до того часу отримані гроші він уже встиг потратити усі гроші, яких було – близько двох з половиною тисяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
1 Показати IP 21 Лютого 2011 16:16
Лох
Qwert Показати IP 21 Лютого 2011 16:21
+1
Л А Д О М И Р Показати IP 21 Лютого 2011 17:51
"значна" сума????? Жах. От коли ба на 35 штук кинули, ото значна :( а "правохоронцям" так званим до одного місця. Бо з ними нада ділитися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus