USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Москві загрожує новий теракт

20 Березня 2011 16:16
У столицю Росії їде нова смертниця з Інгушетії - 24-річна дружина бойовика Маліка Туразова. За даними спецслужб, уродженка Сунженського району Інгушетії збирається здійснити теракт в людному місці на території столичного регіону.

Про це повідомила ТСН .
Як повідомили в МВС Інгушетії, Туразова пішла з будинку 11 березня. До цього за нею було встановлено спостереження. Після її зникнення в будинку виявили заборонену літературу та інструкції з виготовлення саморобних бомб.

За словами джерела у ФСБ, у жовтні 2005 року її рідний брат і чоловік були вбиті під час спецоперації. Обшуки підтвердили, що Туразова є членом радикального релігійної течії. В даний час ФСБ намагається її засікти за номерами мобільного телефону.

Нагадаємо, 29 березня 2010 року у Москві пролунали два вибухи на станціях метро "Луб'янка" і "Парк культури". За останніми даними, жертвами терактів стали 40 людей. Кількість постраждалих перевищила 90 людей. Смертниця, яка вибухнула на станції "Луб'янка", за версією слідства, була "шаріатською" дружиною бандитського ватажка.

24 січня в аеропорту "Домодєдово" стався теракт, у результаті якого загинули 35 осіб, ще близько 150 людей були поранені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus