USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Моторошна ДТП у Кривому Розі: кількість жертв збільшилася до десяти

25 Квітня 2018 10:26
Кількість загиблих у резонансній ДТП в Кривому Розі, що сталася 17 квітня, зросла до десяти осіб.

25 квітня у міській лікарні №2 помер 58-річний чоловік, який отримав численні травми під час аварії, повідомляє Кореспондент.

За даними ЗМІ, чоловік був співробітником металургійного заводу АрселорМіттал Кривий Ріг.

Як уточнив УНІАН заступник завідувача приймальним відділенням міської лікарні №2 Володимир Степанов, зараз в лікарні перебувають 12 постраждалих в ДТП.

Двоє з госпіталізованих перебувають у вкрай важкому стані в реанімації. Стан десяти людей медики оцінюють як середньої тяжкості.

Нагадаємо, 17 квітня у Кривому Розі сталася ДТП за участю легкового автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса та автобуса, який перевозив працівників металургійного заводу Arcelor-Mittal. Раніше повідомлялося, що в аварії постраждали загинули вісім осіб, ще понад 18 постраждали.

Раніше суд заарештував на два місяці водія автомобіля Mazda, підозрюваного в скоєнні потрійної ДТП в Кривому Розі 17 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 25 Квітня 2018 10:36
Дивно що замовчують досі особу водія. Якось підозріло...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus