USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Мотоцикл зіткнувся зі скутером

29 Червня 2010 10:12
У Горохівському районі поблизу села Бережанка на нічній вулиці не розминулися два мотоциклісти – через нічні гонки хлопців постраждала 17-річна дівчина.

Про це повідомила прес-служба обласного управління ДАІ.

Аварія сталася близько 23-ї години 27 червня. Як з’ясували інспектори ДАІ, 20-річний водій мотоцикла «Іж Планета-3» із села Шклінь їхав сусіднім селом Бережанка. Притім, хлопець навіть не включив фару, щоб освітити дорогу.

Мотоцикліст мчав за селом і не помітив, що назустріч наближається скутер. За мить мотоцикл наскочив на мопед «Дефіант Вегас» і збив його. Закермом скутера був 28-річний житель села Несвіч.

Унаслідок зіткнення постраждала пасажирка скутера – 17-річна мешканка Несвіча. У неї відкритий перелом лівої гомілки та закритий перелом лівого стегна зі зміщенням. Потерпілу доправили до відділення обласної дитячої лікарні в Луцьку.

Винуватцем аварії попередньо називають водія мотоцикла, який не впорався з керуванням двоколісної машини. Інспектори ДАІ не повідомляють, чи був той тверезий. Однак зазначають, що він їхав на «Іж Планеті» без державного номерного знака та реєстраційних документів. До того ж, хлопець не мав при собі посвідчення водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus