USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ДТП на Волині: постраждав 65-річний мотоцикліст

23 Липня 2019 10:29
22 липня, на вулиці Лесі Українки в селі Литовеж Іваничівського району мотоцикл «Boxer 125» зіткнувся із автомобілем «Shkoda Octavia».

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Поліцейські попередньо встановили, що зранку по 9 годині 65-річний житель Нововолинська, виїжджаючи на головну дорогу не надав перевагу в русі автомобілю «Shkoda Octavia» за кермом якого перебував 34-річний житель Львівської області.

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у хірургію Нововолинської центральної міської лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило тілесні ушкодження потерпілому, слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн. або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus