USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мотоцикліст збив велосипед, а «Фольцваген» – фуру

28 Жовтня 2009 10:49
Учора на автошляхах Волині трапилося дві дорожньо-транспортні пригоди. Потерпілі доставлені в місцеві лікарні. Про це повідомляють «Волинські новини».
За інформацією Волинської ДАІ, до чергової частини Камінь-Каширського РВ УМВС учора о 18.12 надійшло телефонне повідомлення від чергової медсестри приймального відділення центральної районної лікарні про те, що до них доставлений 36-річний місцевий мешканець із травмами, які отримав після ДТП. На місці події правоохоронці встановили, що близько 18 години потрепілий на автодорозі Камінь-Каширський – Клітицьк, керуючи мотоциклом, не дотримався безпечної дистанції та збив 40-річного велосипедиста, жителя села Грудки Камінь-Каширського району. Від удару мотоцикліст впав на проїзну частину дороги та отримав тілесні ушкодження. Після чого його й доставили у приймальне відділення районної лікарні.
Днем раніше, 26 жовтня, близько 17.50, водій 40-річний житель селища Турійськ, керуючи легковим автомобілем «Фольцваген-Пассат» на автодорозі сполученням Ковель – Жовква перед залізничним переїздом не вибрав безпечної швидкості в темну пору доби та врізався у гужовий візок. Візком керував 36-річний житель села Селець Турійського району. Від зіткнення автівка і візок отримали механічні пошкодження. Потерпілі пасажири гужового візка – 25-річна та 60-річний жителі села Селець з травмами доправлені в Турійську районну лікарню, транспортні засоби доставили на штрафмайданчик у Турійський РВ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Sasha Показати IP 28 Жовтня 2009 23:58
нема такої марки ФольЦваген, є Фольксваген - народний автомобіль (нім. Фольк - народ, Ваген - автомобіль)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus