USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Муніципали ганяли самогонщиць і морозивників

21 Травня 2011 09:33
П’ять адміністративних протоколів склали луцькі муніципали за підсумками рейду 20 травня – більшість за продаж самогону «з рук».

Про це розповів начальник відділу муніципальної дружини Луцької міської ради Микола Корнейко.

Незаконно торгують спиртним в Луцьку традиційно жінки старшого віку, каже він.

«Коли вони бачать, що підходять муніципали, втікають, закриваються. Зловити їх важко, тому що в них немає з собою нічого. В них тільки пляшка за пазухою і стакан в руці», – каже Корнейко.

Тим не менш за фактами порушень правил торгівлі алкоголем 20 травня луцькі муніципали склали чотири адміністративні протоколи. Порушникам доведеться сплатити штрафи. Розмір найменшого штрафу – трохи більше 500 гривень.

Крім цього, дружинники цього дня перевіряли і центральну частину міста за фактами незаконного встановлення торгових точок, де продають морозиво.

Виявили лише одного підприємця, який встановив морозильну камеру на одній з центральних вулиць. Порушника зобов’язали сплатити штраф.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Dіma Показати IP 22 Травня 2011 12:30
І для кого тільки потрібна ця показуха! Аж цілих пять протоколів!
Спостерігач Показати IP 22 Травня 2011 14:09
Створюється враження, що ці так звані "муніципали" ходять по місту, і не знають, чого вони ходять, ніби шукають вчорашній день. Користі від них, як з козла молока. Так званий "муніципалітет" не має куди тратити гроші.
вінстон Показати IP 23 Травня 2011 08:52
вони таким чином собі зарплату заробляють. збивають з бабок бабки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus