USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Митник так тікав від СБУ, що поламав ноги

6 Квітня 2011 10:58
Співробітники управління СБУ в Одеській області затримали інспектора служби з боротьби з контрабандою і порушенням митних правил Південної митниці на хабарі в 2,5 тисячі доларів прямо на робочому місці.
4 квітня близько 16:00 у приміщенні митного посту «Одеса-вантажний» при отриманні хабара від суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності був затриманий інспектор служби з боротьби з контрабандою й порушенням митних правил, – пише ТСН.
Південна митниця вже направила в Держмитслужби України прохання про звільнення затриманого чиновника з митних органів.
Разом з цим, зі слів очевидців, затриманий митник, намагаючись втекти від співробітників СБУ, вистрибнув з вікна другого поверху будівлі митного посту і зламав обидві ноги. Очевидці запевняють, що втекти митник все одно не зміг би.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus