USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На полюванні волинянин підстрелив колегу

28 Січня 2014 11:15
У Локачинську районну лікарню за допомогою до медиків звернувся 25-річний мешканець району. Лікарі діагностували у чоловіка вогнепальне поранення, повідомили у прес-службі волинської міліції.

З’ясувалося, що напередодні чоловік знаходився на полюванні на території району.

«У результаті 47-річний мисливець, житель Локачинського району, з необережності поцілив у свого колегу, – розповів перший заступник начальника Локачинського РВ УМВС України у Волинській області Володимир Веремчук. – На щастя, поранення було непроникаюче: постріл прийшовся у ногу і не завдав суттєвої шкоди постраждалому».

За фактом нанесення тілесних ушкоджень правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Варто відзначити, що обоє мисливців мали офіційний дозвіл на полювання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мисливець Показати IP 28 Січня 2014 13:04
А чи не пора вже закрити сезон - кінець січня надворі. Звірина скоро паруватися почне, а ви ще збираєтеся 155 лисиць відстреляти, що отримати грошики з ЄС. Такими темпами зайця наші діти скоро на картинці бачитимуть. Колись за радянських часів сезон ніколи так довго не продовжували, тому звіра було багато більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus