USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На проспекті Грушевського у Луцьку відкопали міну Другої світової

15 Березня 2017 14:09
У Луцьку на проспекті Грушевського 14 березня під час земляних робіт виявили предмет, схожий на мінометну 50-міліметрову міну періоду Другої світової війни. Знахідку для подальшого знищення вилучили співробітники обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуації.

Про це повідомили у Секторі комунікацій ГУ НП у Волинській області.

14 березня близько 15 години до Луцького відділу поліції надійшло повідомлення від 23-річного місцевого мешканця, який розповів, що під час виконання земельних робіт на проспекті Грушевського в обласному центрі виявив предмет зовні схожий на снаряд часів Другої світової війни.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та працівники ДСНС. Поліцейські забезпечили охорону місця події.

Правоохоронці з’ясували, що виявлений предмет – це, ймовірно, мінометна міна часів Другої світової війни, калібром 50 мм, довжиною 24 см. Знахідку вилучили працівники ДСНС з метою подальшого знищення. Загрози для громадян не має.

Відомості за цим фактом поліція внесла до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про скоєні кримінальні правопорушення та інші події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
сапер Показати IP 15 Березня 2017 15:57
Можна отримувати атошні пільги і тут в тепле і чисте.
Анонім до сапер Показати IP 15 Березня 2017 16:40
дурень а ти пробував?
до аноніма Показати IP 15 Березня 2017 17:09
Пробував і не таку мелоч , ваш Тарасюк (менший) ще мабуть в школу ходив.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus