USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На проспекті Соборності – пожежа у багатоповерхівці

1 Серпня 2018 21:48
На ліквідацію пожежі, що трапилася ввечері 1 серпня на проспекті Соборності в Луцьку, виїхали відразу три автомобілі вогнеборців, повідомляє ВолиньPost.

Зі слів очевидців пригоди, на ліквідацію займання на проспекті Соборності промчали три пожежні машини.

У прес-службі управління ДСНС у Волинській області підтвердили факт пожежі. Займання трапилося у квартирі на проспекті Соборності, 4. На місце події оперативно скерували вогнеборців, але люди загасили полум’я ще до їхнього прибуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юрій Показати IP 2 Серпня 2018 10:45
Пожежу, доречі, гасив сусід, що живе навпроти, який, крім того, являеться головою ОСББ нашого будинку - Климюк Володимир. Почув крик сусідів і домашнім вогнегасником побіг сам все загасив!!
світлана Показати IP 2 Серпня 2018 22:20
Я живу у тому будинку і стала свідком пожежі чи не вперше у житті. Все відбувалося дуже швидко, але мешканці операвно кинулися допомагати. Дуже добре, що у сусіда Володимира Яковича Климюка , він же голова ОСББ, був вогнегасник, яким він і загасив полум'я, яке миттєво розгорілося на кухні. До речі, дим розповсюдився по всьому під'їзду теж за лічені хвилини. Подумалося, що було б добре, якби такі вогнегасники були у будинках у відповідальних людей, бо у таких екстренних випадках все вирішують просто хвилина чи дві. Всі втішилися тим, що ніхто не постраждав, а господарі були особливо вдячні Володимиру Яковичу за оперативну і якісну допомогу. У нашому під'їзді всі живуть дружно вже майже тридцять років, поважають сусідів і готові прийти на допомогу. Пригода 1 серпня тому яскравий приклад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus