USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Рівненщині п’яний поліцейський збив на тротуарі двох підлітків

11 Березня 2019 10:46
На Рівненщині п’яний поліцейський збив двох 13-річних хлопчиків.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у відділі комунікації Нацполіції Рівненської області, дорожньо-транспортна пригода сталася в селищі Рокитне.

24-річний дільничний офіцер поліції, перебуваючи поза службою, на власному автомобілі Daewoo Lanos на перехресті доріг Шевченка-Міцкевича не впорався із керуванням і виїхав на тротуар.

«Діти не отримали серйозних травм: в одного із них медики діагностували забій ноги. Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння, прилад "Драгер" показав 2,64 проміле. Перебування поліцейського в стані алкогольного сп’яніння за кермом є недопустимим, а тому він буде звільненим з органів Національної поліції та нестиме відповідальність за свій вчинок», - зазначає прес-служба поліції.

За фактом ДТП поліцейські розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У поліції повідомили, що матеріали справи буде направлено до Державного бюро розслідувань для проведення подальших слідчих дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 11 Березня 2019 11:00
Як-то БУДЕ звільнений. За традицією він повинен був звільнитися ще 07,03,2019
ігор луцький Показати IP 11 Березня 2019 12:36
Трішки не дореформований.
Однозначно! Показати IP 11 Березня 2019 13:04
Понабудували слизьких доріг , що й офіцерові важко їздити...Ніде сховатися дітям від отаких тіпа офіцерів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus