USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку поліцейський збив жінку та втік з місця аварії

4 Квітня 2021 22:28
У Луцьку водій Volkswagen скоїв наїзд на місцеву 57-річну мешканку та зник з місця пригоди.

ДТП сталася на проспекті Відродження близько 17.50. Потерпілу госпіталізували у міську лікарню, інформує пресслужба волинської поліції.

Поліцейські оперативно встановили винуватця – ним виявився працівник одного з підрозділів Луцького районного управління поліції, який перебував поза службою. Про подію вони невідкладно повідомили Державне бюро розслідувань, нині його представники встановлюють обставини пригоди.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, постраждала отримала закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та політравму. Жінка у тяжкому стані знаходиться в реанімації.

Відомості внесено в ЄРДР за ст. 286-1 Кримінального Кодексу України, вирішується питання щодо затримання підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України.

У поліції за цим фактом розпочали службове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
007 Показати IP 4 Квітня 2021 23:31
А чому втікав мабуть п'яний був 100% . Скільки ще на тому переході має бути дтп щоб місцева влада звернула увагу , можливо зробити його регульованим . Ще один проблемний перехід біля заправки вог Кривоноса - Відродження також постійно дтп . За фури які не їдуть а прямо летять під знак взагалі мовчу , кожен день переживаєш чи дитина вернеться зі школи чи ні
Авжеж Показати IP 4 Квітня 2021 23:47
Оце справжній поліцай - приклад для всіх. Хоча таких і так більшість, наш без...порядок у повному порядку. І кішку із дерева скине, людину спокійно зіб'є, якщо щось не так - оштрафує, а ні, то так просто поб'є.
Лучанин Показати IP 5 Квітня 2021 08:57
Красунчик! Завтра на службі буде зупиняти водіів і вчити виконувати ПДР!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus