USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Шрі-Ланці пролунали три нові вибухи

26 Квітня 2019 19:19
На Шрі-Ланці удень 26 квітня прогриміли три нові вибухи, повідомляє Громадське з посиланням на News 1st.

Крім того, як повідомляє AP, з посиланням на правоохоронців, військові ведуть перестрілку з підозрюваними у попередніх нападах.

Як відомо, 21 квітня у столиці Шрі-Ланки місті Коломбо та інших містах сталося щонайменше вісім вибухів. Зокрема, вибухи пролунали у трьох центральних готелях Коломбо, а також у трьох католицьких церквах.


Президент Шрі-Ланки Маїтріпала Сірісена заявив, що очікує зміни керівників оборонних відомств протягом наступних 24 годин після того, як вони не вжили адекватних заходів для запобігання смертельним терактам минулої неділі.

Відповідальність за теракти взяла на себе «Ісламська Держава», яка опублікувала світлину на якій, як стверджується, зображені сім терористів-смертників разом з керівником, який координував теракти в пасхальну неділю на Шрі-Ланці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus