USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На трасі Ковель-Ягодин від зіткнення з легковиком перекинулась вантажівка. Відео

22 Січня 2019 11:57
Дорожньо-транспортна пригода сталася близько вранці 22 січня на трасі Ковель-Ягодин.

Як повідомили Інформаційному агенту Волинські Новини у прес-службі волинської поліції, близько 8 години неподалік села Люблинець Ковельського району зіткнулися легковик Skoda Octavia та вантажівка ISUZU.

Як з'ясувалося згодом, за кермом «Skoda Octavia» перебував 56-річний житель Ніжина Чернігівської області. Водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із вантажівкою «Isuzu», під керуванням 32-річного жителя Рівного.

У результаті автопригоди водій «Skoda Octavia» отримав тілесні ушкодження, його обстежують медики.

Внаслідок зіткнення вантажівка перекинулась на бік. Легковик перетворився на купу брухту.

За фактом автопригоди триває перевірка. Відомості слідчі внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 22 Січня 2019 15:22
Люди милі, мої українці, благаю не СПІШІТЬ !!! Наслідки під час руху не такі трагічні і страшні будуть! БЕРЕЖІТЬ ЖИТТЯ І ЗДОРОВ'Я і своє і пасажирів і пішоходів- усіх учасників дорожнього руху. ЖИВЕМО ОДИН РАЗ НА БІЛОМУ СВІТІ! УСІМ ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus