USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На військовому полігоні на Дніпропетровщині досі гасять пожежу

18 Липня 2017 10:29
У Дніпропетровській області на території військового полігону поблизу селища Гвардійське співробітники ДСНС продовжують гасіння пожежі. Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Станом на 7.00 18 липня гасіння пожежі триває. Всього до гасіння залучено 12 одиниць техніки та 142 особи, з них від ДСНС чотири одиниці техніки та 22 людини», — йдеться в повідомленні.

Поки пожежу вдалося локалізувати на площі 30 га.

Також в мережі з’явилося відео з місця події, зняте з повітря.
Нагадаємо, вчора поблизу селища Гвардійське, що в Новомосковському районі, загорівся військовий полігон. Вогонь спалахнув внаслідок проведення навчальних стрільб — на площі майже 25 га почала горіти суха трава та лісова підстилка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus