USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині автівка врізалася в дерево, двоє постраждалих

22 Жовтня 2014 11:51
Дві атопригоди, внаслідок яких постраждали водій і пасажирка авто, а також пішохід, зафіксували на території Ковеля та Володимир-Волинського району. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Близько 4-ї години у Володимирі-Волинському 16-річний водій автомобіля «ВАЗ 2106» не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, а відтак виїхав на узбіччя дороги та допустив наїзд на придорожнє дерево. Внаслідок ДТП водій та 18-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження, госпіталізовані у місцеву лікарню.

Ще одна автопригода, у якій постраждала 17-річна пішохід, відбулася у Ковелі. Близько 17-ї години 37-річний водій автомобіля «Опель», житель Луцька, рухаючись на перехресті, допустив наїзд на 17-річну жительку Ківерцівського району, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження, госпіталізована в районну лікарню.

За фактами ДТП ведеться досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus