USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині - вбивство

14 Травня 2014 18:00
У одному із сіл на Волині трапилось криваве вбивство. Так, 56 річний чоловік приревнував власну співмешканку, та побив її лопатою й дерев’яною палицею.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла керівник СЗГ УМВС у Волинській області Оксана Блищик.

З її слів, до чергової частини Ковельського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в селі Любитів на березі озера виявили тіло місцевої 39-річної жінки.

Правоохоронці встановили, що вона проживала у громадянському шлюбі із чоловіком 1958 року народження, якого раніше неодноразово притягували до кримінальної відповідальності за скоєння різноманітних злочинів. Це і грабежі, й крадіжки, й хуліганство, нанесення тілесних ушкоджень та злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків.

Тож, провівши ряд оперативно-розшукових заходів, у міліції встановили, що саме він і причетний до вбивства.

Правоохоронці з’ясували, що напередодні трагедії, чоловік та жінка розпивали спиртні напої, а згодом лягли відпочивати. Коли чоловік посеред ночі прокинувся, помітив, що його дружини поряд немає. Відповідно, він пішов у село, аби її розшукати. Знайшов же в товаристві інших чоловіків. Тоді на грунті ревнощів, вхопив лопату й наніс їй кілька ударів по голові. Окрім того, він завдавав удари по її тілу дерев’яною палицею. Від отриманих травм жінка померла. Вранці виявили тіло.

Опісля затримали й співмешканця постраждалої, який протягом тривалого часу переховувався на горищі власного помешкання. Його затримали, відкрили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство).

Вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі. Попередньо у місцях позбавлення волі зловмисник провів більше 25-ти років.

Нагадаємо, подібний злочин трапився минулого місяця в селі Нові Кошари Ковельського району. Тоді чоловік намагався «виховати» дружину за допомогою вил. Від отриманих травм жінка померла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus