USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині чоловіка знайшли повішеним

4 Грудня 2014 10:23
Чоловіка знайшли повішеним у дачному масиві поблизу Ковеля.

До чергової частини Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області звернувся місцевий житель і повідомив правоохоронцям про те, що на початку жовтня його батько пішов із дому і не повернувся. Про місце його перебування ніхто з родичів не знав. У будинку, де проживав чоловік, заявник знайшов телефон та всі батькові документи, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці оперативно встановили людину, яка бачила розшукуваного того дня, проте, куди саме направлявся чоловік, вона повідомити не могла.

Після оперативно-розшукових заходів працівники сектору карного розшуку знайшли безвісти зниклого чоловіка повішеним у дачному масиві поблизу Ковеля.

Ознак насильницької смерті на тілі чоловіка не виявили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Mik (галицька миша) Показати IP 4 Грудня 2014 10:44
Людину знайшли в зашморзi. Очевидно, то було самогубство. Хоча... iнодi вбивцi дуже досконало iзображають "самогубства" та "нещаснi випадки". Най фахiвцi розбираються...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus