USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині горіла сауна, пожежу гасили 6 машин

7 Листопада 2016 15:13
У пожежну частину Нововолинська вчора, 6 листопада,о 19.36 надійшло повідомлення про надзвичайну пригоду в районі автостоянки над трасою неподалік від ВУКГ. Горів заклад, у народі відомий як “лазня Климовича” (належить депутату Нововолинської міськради Леоніду Климовичу). Будівлі гасили 6 пожежних машин, пише «Радар».

Приміщення згоріли майже повністю, хоча по тривозі туди направили 2 спецмашини з Нововолинська, 2 – з Володимира-Волинського і 2 – з Іванич.

Пожежу гасили до 22.30, аж тоді рятувальники трохи перевели подих.

В одній із будівель вигорів і перший, і другий поверх.



Як пише «Радар», Леонід Климович – депутат Нововолинської міськради, голова земельної комісії в міськраді, підприємець. У місті його називають королем підвалів, бо примудрився стати власником або орендарем “золотого дна” у кількох будівлях Нововолинська.

Климович є членом Радикальної партії, яку в Нововолинську очолює друг міського голови й депутат міськради Віктор Ярема. Климовича та Ярему пов’язують зі знищенням телестудії “Львівська жінка”, на руїнах якої постало лояльне до міської влади ТТІ.

Із Климовичем уже майже 10 років судяться мешканці вулиці Мічуріна, чиїми городами скористалися він та його вже покійний приятель – під забудову. Земельні ділянкі Климовичу з приятелем виділили безоплатно.

Інші громадяни купували землю у цій частині міста на аукціоні.

Климович або ж його родичі володіють, зокрема, автостоянкою і оздоровчим комплексом, який і зайнявся вочра ввечері. Що це було – несправність проводки, необережне поводження з вогнем чи підпал – з’ясують експерти.

Фото з місця події – Анатолій Бідзюра
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 7 Листопада 2016 16:00
Ото потрах*лись...
ЛОЛ Показати IP 7 Листопада 2016 16:51
Так бабів жарили шо аж сауна загорілась))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus