USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині гвардійці виявили у студента майже півкілограма коноплі

8 Червня 2018 14:53
Гвардійці 2 Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, які виконують службово-бойові завдання по недопущенню незаконного видобутку бурштину-сирцю на Волині, в позаслужбовий час виявили хлопця, який тримав у своїй кімнаті, в гуртожитку, майже півкілограма наркотичної речовини.

Як повідомили у військовій частині 3002 ЗТУ НГУ в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, це сталося 8 червня у Маневичах.

«Після чергування ми відпочивали у себе в кімнаті, коли почули стійкий, характерний запах наркотичних речовин, - розповідає майор Руслан Комісаров. – Ми спустились на поверх нижче та з’ясували, з якої кімнати доноситься запах».

Після цього правоохоронці викликали чергову по гуртожитку, яка попросила студента відкрити двері. Молодий чоловік відкрив двері, кімната була наповнена димом. Побачивши нацгвардійців власник сам зізнався, що курив сухий продукт коноплі. Після чого показав гвардійцям згорток, де було близько трьох грамів речовини.

Військовослужбовці викликали працівників поліції, які після прибуття почали оглядати кімнату. Згодом у студента було виявлено ще три пакети з речовиною подрібненого зеленого кольору, загальною вагою близько 400 грамів. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
valdis peish Показати IP 8 Червня 2018 15:39
почули стійкий, характерний запах наркотичних речовин і вирішили теж попихтіти з чувачком на дурняк але він послав іх нах - фініта ля комедія

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus