USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині «Мерседес» збив велосипедиста

6 Березня 2014 13:50
Внаслідок автопригод мотоцикліст та велосипедист госпіталізовані у медичні заклади, повідомляють у прес-службі волинської міліції.

На автодорозі М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече у Рожищенському районі 42-річний водій за кермом автомобіля «Мерседес-Бенц», рухаючись зі сторони Луцька в напрямку Ковеля, наїхав на 67-річного велосипедиста, який рухався тією ж смугою у зустрічному напрямку.

ДТП трапилася 5 березня о 19-й годині.

Внаслідок автопригоди велосипедист, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований.

Ще одна дорожньо-транспортна подія відбулася у Старовижівському районі. Зокрема, в чергову частину Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області повідомили із центральної районної лікарні про те, що у приймальне відділення із тілесними ушкодженнями доставили 24-річного громадянина.

Згодом правоохоронці встановили, що юнак був учасником дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась у селі Текля: водій мотоцикла «Вайпер», не впоравшись із керуванням, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечну швидкість руху, а відтак перекинувся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus